Escola de Tennis i Pàdel

Escola

L’Escola de Tennis i Pàdel del Club està en el seu millor moment, no para de créixer any rere any. Oferim classes per totes les edats i nivells. Tenim una gran diversitat d’alumnes que van des dels 4 fins als 65 anys. I treballem des de la iniciació a l’esport fins a la competició.

L’objectiu de l’Escola és formar als jugadors esportivament i com a persones. Considerem l’esportista com a una entitat global, amb totes les seves àrees. I donem molta importància al tracte proper i personal. La nostra filosofia és educar i entrenar. Volem promoure l’esport i contribuir al creixement personal de les persones alhora que creixen esportivament.

Els nostres valors, pels que treballem dia a dia, són la qualitat del servei, professionalitat, proximitat i desenvolupament integral.

A nivell esportiu, el principal objectiu és que cadascun dels nostres jugadors arribi al seu màxim nivell possible. Que aprenguin a competir i tinguin una bona actitud a pista, mostrant els valors que implementem. Donem importància a tots els àmbits que caracteritzen l’esport; incloent la tècnica, la tàctica, la preparació física i l’aspecte psicològic. Treballem mitjançant una metodologia conjunta, per tal que la nostra feina tingui coherència. Ho fem a través de planificacions anuals grupals, però també tenim en compte i treballem continguts individualment.

Disposem d’un equip d’entrenadors titulats i professionals, amb experiència en el sector. El projecte està liderat des del 2016 per l’Oscar Moratalla, director esportiu.

Actualment tenim uns 80 alumnes repartits entre l’escola de tennis i de pàdel. I 9 equips federats competint i participant en diferents proves.

La nostra visió és ser una Escola de Tennis i Pàdel consolidada i de referència a Osona.

No dubteu en demanar-nos qualsevol consulta. Veniu a provar les nostres classes.

Escola de Tennis i Pàdel de Sant Julià

Facebook Escola Tennis Padel Sant Julià Facebook Escola Tennis Padel Sant Julià

Instagram Escola Tennis Padel Sant Julià Instagram Escola Tennis Padel Sant Julià

617 849 246 · Oscar Moratalla · Director Esportiu

Informació de l’Escola

Inscripció

Descarrega’t el full d’inscripció a l’escola.

Full d'inscripcióTarifes de l'escola

Galeria d’imatges

Casal estiu i Stages

Durant el mes de juliol organitzem el nostre Casal d’Estiu. Un espai lúdic, multi-esportiu i de lleure, on realitzem un munt d’activitats diferents. Algunes de les activitats que realitzem són: tennis, pàdel, piscina, gimcanes, excursions, jocs d’aigua, tallers… tot envoltats d’un entorn natural privilegiat. 

Pensem que el desenvolupament integral dels nens/es és important i és per això que utilitzem una programació amb valors. A través de dinàmiques de grup treballem l’empatia, el respecte, l’honestedat. I també d’altres aspectes com la comunicació, les emocions, la pèrdua de vergonya i la cohesió de grup mitjançant jocs cooperatius.

També aprofitem els períodes de vacances escolars per fer Stages Intensius de Tennis i Pàdel, concretament, en fem 3: Nadal, Setmana Santa i Estiu.

Si necessites contactar amb nosaltres, no dubtis en fer-ho